Στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της πόλης της Άρτας την 25η Ιουνίου 1881, ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας και ο Δήµος Αρταίων, διοργανώνουν τον 5ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου- Δυναμικού βαδίσματος «Arta Night Run 18 81».
Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10.800 και 4.900 μέτρων και δυναμικό περπάτημα 4.900 μέτρων με αφετηρία την εκκλησία της Παρηγορήτισσας και τερματισμό τη Κεντρική πλατεία (Εθνικής Αντίστασης) της πόλης μας, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου δρομέων Άρτας, Θοδωρής Μακρής μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» για τον νυχτερινό αγώνα δρόμου, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν αγώνα, που έχει γίνει θεσμός για την πόλη της Άρτας.
Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023, με την ώρα εκκίνησης να έχει οριστεί για τις 20:30.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος