Τσεκάρουν εισιτήρια πρόκρισης Γερμανοί, Πολωνοί, Ισπανοί και Κροάτες

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται την Τρίτη (21/6) το Euro 2016 όπου θα πέσει η αυλαία στον τρίτο και στον τέταρτο όμιλο.

Στις 19:00 θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια του τρίτου ομίλου, όπου Γερμανία και Πολωνία έχουν τον πρώτο λόγο πρόκρισης, ενώ στις 22:00 θα αρχίσουν τα ματς του τέταρτου ομίλου με την Ισπανία και την Κροατία να τσεκάρουν τα εισιτήρια πρόκρισης στη φάση νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Στον τρίτο όμιλο η Γερμανία θα αντιμετωπίσει στις 19:00 την Βόρεια Ιρλανδία ίσως στο πιο σημαντικό παιχνίδι, καθώς η Γερμανία με θετικό αποτέλεσμα τσεκάρει το εισιτήριο πρόκρισης, ενώ η Βόρεια Ιρλανδία θέλει νίκη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους «16», αλλά ίσως να της κάνει και η ισοπαλία. Την ίδια ώρα (19:00) η αποκλεισμένη Ουκρανία θα αντιμετωπίσει την Πολωνία η οποία επίσης με ισοπαλία ή νίκη, τσεκάρει το εισιτήριο πρόκρισης.

Στις 22:00 θα ξεκινήσουν τα ματς του τέταρτου ομίλου με πιο σημαντικό αυτό της Κροατίας απέναντι στην Ισπανία όπου θα παιχτεί η πρώτη θέση του ομίλου. Οι πρωταθλήτρια Ευρώπης που είναι επικεφαλής στον όμιλο, θέλει ένα πόντο για να πάρει τη πρώτη θέση, ενώ οι Κροάτες θα το πετύχουν αυτό μόνο αν κερδίσουν τους Ίβηρες. Στο άλλο παιχνίδι που θα ξεκινήσει επίσης στις (22:00) η Τσεχία θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Τουρκία για να ελπίζει σε πρόκριση σαν τρίτη, ή και σαν δεύτερη αν η Γερμανία επικρατήσει της Κροατίας με ευρύ σκορ… Αντίθετα η Τουρκία που δεν έχει κερδίσει, θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις…

Και οι τέσσερις αγώνες μεταδίδονται απ΄ ευθείας τόσο τηλεοπτικά (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2), όσο ραδιοφωνικά (ΕΡΑσπορ) και διαδικτυακά από την ΕΡΤwebtv.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ