Τον εκφοβισμό του πελάτη του και αυτόπτη μάρτυρα στο θάνατο του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη κατήγγειλε στην ΕΡΤ ο Δημήτρης Μπαρδής, ένα σχεδόν χρόνο μετά τον χαμό του και τις μαρτυρίες για δολοφονία.
Σύμφωνα με τον κ. Μπαρδή, ο εντολέας του, Bαγγέλης Ασμάνης, ο οποίος είναι επαγγελματίας ψαράς κατέθεσε όλη την αλήθεια γεγονός που «ανέτρεπε τους σχεδιασμούς για να εμφανιστεί ως ατύχημα ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη».
Τι κατήγγειλε ο δικηγόρος του αυτόπτη μάρτυρα
Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ, το άλλο εμπλεκόμενο σκάφος είναι ένα αλιευτικό, το οποίο ο εντολέας του το γνώριζε άριστα. «Ο Βαγγέλης Ασμάνης γνώριζε από την πρώτη στιγμή το σκάφος και τα πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε αυτό», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Μπαρδής.
Μιλώντας για την πολύκροτη υπόθεση ο δικηγόρος του αυτόπτη μάρτυρα που επιμένει στην άποψη ότι ο θάνατος του πρώην υπουργού είναι δολοφονία και όχι ατύχημα, δήλωσε ότι οι δύο εμπλεκόμενοι «έχουν καταστεί ήδη κατηγορούμενοι». Και όπως κατήγγειλε, ενώ επίκειται η νέα κλήση του μάρτυρα για κατάθεση αυτοί που θέλουν να τον βγάλουν από την μέση του επιτέθηκαν. Επισήμανε ωστόσο, ότι παρά τον εκφοβισμό, το φρόνημα του πελάτη του είναι υψηλό και θα καταθέσει, εκ νέου, όλα όσα γνωρίζει.
Δείτε επίσης:
- Κακούργημα «δείχνει» το βούλευμα για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη
- Κ. Παπαδάκης, δικηγόρος: Έγκλημα ισοδύναμο με τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη η συγκάλυψή της (video)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος