Υπόθεση Λιγνάδη: Εν αναμονή της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου για την αίτηση ακυρότητας

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του δικαστικού συμβουλίου επί της αίτησης ακύρωσης της προδικασίας που έχει καταθέσει ο Δημήτρης Λιγνάδης και αναμένεται σε λίγο η έκδοση του σχετικού βουλεύματος.
Αν το αίτημα γίνει δεκτό τότε η δικογραφία για την υπόθεση Λιγνάδη θα επιστραφεί στην εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα και ο ίδιος θα αφεθεί ελεύθερος. Αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό τότε ανοίγει ο δρόμος για την απολογία του κατηγορούμενου, η οποία έχει οριστεί για σήμερα στις 2:30 το μεσημέρι.

Ο κ. Κούγιας είπε πως έχει καταρτιστεί λίστα 20 μαρτύρων για την υπεράσπιση του Δ. Λιγνάδη. Σήμερα θα καταθέσουν οι πέντε εκ των μαρτύρων λόγω του περιορισμένου χρόνου, μεταξύ αυτών η κ. Κούρκουλα και ο σύζυγός της κ. Παναγιωτάκης, οι οποίοι αναμένεται να επιβεβαιώσουν το άλλοθι που έχει παρουσιάσει σε σχέση με τον έναν εκ των δύο καταγγελλόμενων βιασμών το 2015, καθώς ο ίδιος δηλώνει πως δεν ήταν στην Επίδαυρο, όπως καταγγέλλεται, αλλά στην Ιθάκη.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας θα δοθεί στη δημοσιότητα το υπόμνημα που έχει συνταχθεί, ενώ είπε πως δεν μπορεί να προβλέψει τους λόγους που θα μπορούσε να απορριφθεί η αίτηση ακυρότητας. Επίσης αναφέρθηκε σε ανήθικη επίθεση που δέχθηκε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό του από τον κ. Πολακη

Σε δηλώσεις του στράφηκε κατά το συνηγόρου του μηνυτή κ. Βλάχου τον οποίο κατηγόρησε για καταρράκωση του τεκμηρίου αθωότητας λόγω των δηλώσεων του σε διάφορα ΜΜΕ, τα οποία επίσης κατηγόρησε για ασέβεια του τεκμηρίου αθωότητας του εντολέα, όπως και διάφορους «ατάλαντους ηθοποιούς» όπως είπε που πιθανώς φθονούν τον Δ. Λιγνάδη.

Έκανε λόγο «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» που γίνεται αυτό το διάστημα στην Ένωση Ηθοποιών και μίλησε για νομικούς συμβούλους φερομένων ως βιασθέντων για υποθέσεις που έχουν παραγραφεί όπου οι κατανομασθέντες δεν μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά τους. «Όπως έγινε και στην περίπτωση της κ. Μπεκατώρου, που άνοιξε η κόπρος του Αυγείου. Δεν πλήττω την κ. Μπεκατώρου, απλά λέω ό, τι συνέβη», είπε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος