Βραβεία Grammy 2024: Έγραψε ιστορία η Taylor Swift

Η Taylor Swift έγραψε ιστορία στα βραβεία Grammy, καθώς κέρδισε για τέταρτη φορά στην καριέρα της το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς.

Ξεκίνησε την ομιλία της ευχαριστώντας τον παραγωγό και φίλο της Jack Antonoff και πρόσθεσε: “Θα ήθελα πολύ να σας πω ότι αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου“, είπε στο κοινό.

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ “The Tortured Poets Department” θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου.

Ξέρω ότι ο τρόπος με τον οποίο ψήφισε η Ακαδημία ηχογραφήσεων είναι μια άμεση αντανάκλαση του πάθους των θαυμαστών“, είπε παραλαμβάνοντας το βραβείο για το καλύτερο ποπ φωνητικό άλμπουμ. “Έτσι, θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου λέγοντάς σας ένα μυστικό που σας κρατούσα κρυφό τα τελευταία δύο χρόνια: Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ μου κυκλοφορεί στις 19 Απριλίου. Ονομάζεται The Tortured Poets Department. Θα δημοσιεύσω το εξώφυλλο αυτή τη στιγμή στα παρασκήνια“, ανακοίνωσε.

Με τον θρίαμβο της η 34χρονη ξεπέρασε τους μουσικούς Φρανκ Σινάτρα, Πολ Σάιμον και Στίβι Γουόντερ με τις περισσότερες νίκες του κορυφαίου Grammy.

Η Σουίφτ κέρδισε παράλληλα άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες όπως η Λάνα Ντελ Ρέι, η Ολίβια Ροντρίγκο, ο Jon Batiste και η SZA.

Βραβεία Grammy 2024: Έγραψε ιστορία η Taylor Swift
(AP Photo/Chris Pizzello)

Πηγή: AFP, AP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος