Συνεχίζεται η συγκινητική προσφορά βοήθειας από όλη την χώρα προς τους πυρόπληκτους. Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στους πληγέντες . Απέστειλε φαρμακευτικό υλικό πρώτης ανάγκης και οικονομική στήριξη στους ανθρώπους στις δοκιμασμένες περιοχές.
Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του και μετά από συνεννόηση με το κεντρικό ιατρείο Θεσσαλονίκης του Πυροσβεστικού Σώματος, εστάλη ήδη στην Υγειονομική Υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος Αθηνών φαρμακευτικό υλικό πρώτης ανάγκης και πιο συγκεκριμένα κολλύρια, κρέμες και αλοιφές για εγκαύματα και βαζελινούχες γάζες για εγκαυματίες.
Επιπλέον, σε συνεννόηση με το δήμο Θεσσαλονίκης που συγκεντρώνει στο χώρο του δημαρχείου είδη πρώτης ανάγκης, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης παραδίδουν κρέμες και αλοιφές για εγκαύματα, καθώς και προστατευτικές μάσκες FFP2.
Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας, ο ΦΣΘ κατέθεσε ποσό σε λογαριασμό τραπέζης που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό ώστε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος των πυρόπληκτων.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος