Β. Σιούτη στο Πρώτο: Ενοχλημένη από τις πρόσφατες συμφωνίες της Ελλάδας έρχεται σήμερα η κ. Μέρκελ (audio)

Γιατί η απερχόμενη Καγκελάριος επισκέπτεται σήμερα την Ελλάδα και τι αναμένεται να πει δημόσια, συζήτησε με την Νεφέλη Λυγερού στο Πρώτο Πρόγραμμα στους 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Τι μας ξημερώνει» η δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτη.

«Οι πληροφορίες λένε ότι η Μέρκελ έρχεται με σκοπό να επιχειρήσει για τελευταία φορά να «νουθετήσει», γιατί είναι πολύ ενοχλημένη με την ελληνογαλλική συμφωνία και με την σύσφιξη με τις ΗΠΑ και έρχεται για να υπενθυμίσει πώς έχουν τα πράγματα σύμφωνα με την γερμανική ανάγνωση, καθώς όλα έγιναν γρήγορα και ξαφνικά ενώ υπήρχε και ένα κενό λόγω των γερμανικών εκλογών και έρχονται να θυμίσουν ποιος είναι το αφεντικό.  Υπάρχουν οι πολύ ρομαντικοί που θέλουν να πιστεύουν ότι η κ. Μέρκελ έρχεται να ζητήσει συγνώμη. Δεν προκύπτει αυτό από κάπου και αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη», είπε η κ. Σιούτη.

Προφανώς θα δώσει έμφαση στην Τουρκία και θα μιλήσει για διάλογο, εκτιμά η κ. Σιούτη. «Δηλαδή θα θέλει να πει ότι κακώς προέβη σε αυτές τις αγορές και τις συμφωνίες η Ελλάδα και ότι τα θέματα με την Τουρκία λύνονται με διάλογο».

Πρόσθεσε μάλιστα, πως οι συνωμοσιολόγοι λένε ότι δεν είναι τυχαίο πως έρχεται ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η άφιξή της σήμερα στην χώρα, δεν είναι παρά μια απλή σύμπτωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος