Τράπεζα Πειραιώς: Νέο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης προσωπικού

Πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης προσωπικού, με αποζημίωση η οποία μπορεί να φθάσει τις 180.000 ευρώ, ή και τις 220.000 ευρώ στην επιλογή της μακροχρόνιας άδειας (sabbatical), ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Όπως ανακοινώθηκε, το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε εργαζομένους του δικτύου καταστημάτων, έχει σχεδιαστεί με τρόπο κοινωνικά υπεύθυνο και περιλαμβάνει σημαντικές παροχές για τον εργαζόμενο που θα το επιλέξει και την οικογένειά του, ώστε να τους προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Το πρόγραμμα αφορά κατά κύριο λόγο εργαζομένους στο δίκτυο καταστημάτων, σε ρόλους που επηρεάζονται από τον μετασχηματισμό του στο νέο μοντέλο.

Περιλαμβάνει δε, ευνοϊκότερους όρους σε σχέση με πρόσφατα προγράμματα οικειοθελούς αποχώρησης της Τράπεζας, με σημαντικές προσαυξήσεις στο συνολικό ποσό αποζημίωσης και με στόχο να υποστηρίξει ιδιαίτερα εργαζόμενους σε ρόλους που μεταβάλλονται ενώ ενσωματώνει σημαντικές παροχές για τον εργαζόμενο και την οικογένειά του.

Σε συνεργασία με εξωτερικούς εξειδικευμένους συνεργάτες, η Τράπεζα έχει σχεδιάσει επίσης συμβουλευτικά προγράμματα, τα οποία θα καθοδηγούν τους συμμετέχοντες που το επιθυμούν, στην ομαλή μετάβασή τους σε νέες επαγγελματικές διαδρομές.

  • Η περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος ολοκληρώνεται στις 3 Νοεμβρίου ενώ οι εργαζόμενοι που θα υποβάλλουν αίτημα ένταξης στο πρόγραμμα έως και τις 27 Οκτωβρίου, θα πριμοδοτηθούν με επιπλέον ποσό αποζημίωσης.

Όπως επισημαίνεται η Τράπεζα Πειραιώς υλοποιεί ένα ευρύ πρόγραμμα εταιρικού μετασχηματισμού που περιλαμβάνει αλλαγές στο μοντέλο λειτουργίας, συνεχή εξορθολογισμό του κόστους και ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε όλες τις δραστηριότητές της.

Ειδικότερα για το δίκτυο των 387 καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, η υιοθέτηση του νέου τύπου τραπεζικού καταστήματος στοχεύει στην αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη με σύγχρονες τραπεζικές πρακτικές και με παράλληλη κεντροποίηση εργασιών ώστε να δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στις πωλήσεις.

  • Η υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Πρόγραμμα πραγματοποιείται από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.             

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος