To μεσημέρι στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης στο μπάσκετ – Με ανοιχτό λεωφορείο μέχρι το ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τη Euroleague για έβδομη φορά στην ιστορία του και πλέον θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τα πάτρια εδάφη, για να γιορτάσει την σπουδαία επιτυχία του. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΕΡΤΝews, Ηλίας Κούκος, οι πρωταθλητές Ευρώπης στο μπάσκετ θα φτάσουν στην Αθήνα περί τις 14:40. Η επιστροφή των πρωταθλητών Ευρώπης θα μεταδοθεί απευθείας από το ΕΡΤΝews και το ertnews.gr

Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου και ακολούθως θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου.

Το αεροδρόμιο πρόκειται να βουλιάξει από τους τρελαμένους φίλους του «τριφυλλιού», οι οποίοι έχουν στήσει non-stop πάρτι από το βράδυ της Κυριακής για την ομάδα του Αταμάν.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει από την ΚΑΕ, θα ακολουθήσει γύρος του θριάμβου, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έως τη βάση του Παναθηναϊκού. Δηλαδή μέχρι το ΟΑΚΑ, όπου θα μεταβεί το «τριφύλλι» με ανοιχτό-καταπράσινο λεωφορείο.

Διαβάστε περισσότερα στο ertsports.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος