Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στηρίζει τις πυρόπληκτες περιοχές

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ενίσχυσης των περιοχών της πατρίδας μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.
Στηρίζοντας έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που βίωσαν τον πύρινο εφιάλτη, ο Οργανισμός αποφάσισε τις ημέρες διεξαγωγής των δυο συναυλιών Ρεσιτάλ Νέων Καλλιτεχνών (στις 1 και 8 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στο αίθριο του κτηρίου Μ2) να πραγματοποιήσει συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για τους πληγέντες. Η είσοδος του κοινού και στις δυο συναυλίες είναι δωρεάν.

Επίσης, τα έσοδα της συναυλίας των Prefabricated Quartet (17 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στην πλατεία του Μεγάρου) θα κατατεθούν στον σχετικό λογαριασμό που έχει ανοίξει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην Eurobank.

«Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης συμπαρίσταται ενεργά στην κοινή προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. Πολιτισμός σημαίνει αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Πράττουμε το αυτονόητο», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Βασίλης Γάκης.

Αναφορικά με τα δυο Ρεσιτάλ Νέων Καλλιτεχνών που θα πραγματοποιηθούν στις 01 και 08 Σεπτεμβρίου στο αίθριο του κτηρίου Μ2, αποτελούν τον δεύτερο και τρίτο κύκλο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συστήσει στο κοινό αξιόλογους σπουδαστές των μουσικών ιδρυμάτων της πόλης. Ο πρώτος κύκλος είχε πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου, με τη συμμετοχή έξι σπουδαστών.

Για το πρόγραμμα των συναυλιών διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προσκλήσεις, οι οποίες διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά στο www.tch.gr

ΠΗΓΗ: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος