Θρίλερ για τη ζωή 74χρονου επιβάτη σε πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο

Array
Η πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο λίγο έλειψε να στοιχίσει την ζωή ενός 74χρονου επιβάτη, όπως περιγράφουν οι συγγενείς του στο Cretalive.gr. 
Πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα, για τον οποίο κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε από το αεροδρόμιο στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Ο 74χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες να ταξιδέψει στο Ηράκλειο προκειμένου να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης. Μάλιστα, σύμφωνα με τους συγγενείς του είχαν γίνει ειδικές συνεννοήσεις με την αεροπορική εταιρεία, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα όπως για παράδειγμα να υπάρχει παροχή οξυγόνου.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι οικείου του, η ταλαιπωρία του ηλικιωμένου άντρα άρχισε ήδη από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”, όπου υπήρξε καθυστέρηση μιας ώρας, μέχρι να μπορέσει να μπει στο αεροπλάνο και να ξεκινήσει η πτήση, στη διάρκεια της οποίας υπέστη  λιποθυμικό επεισόδιο. Το επεισόδιο αυτό προκάλεσε την κινητοποίηση στο αεροδρόμιο “Καζαντζάκης” του Ηρακλείου και εκεί όμως, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συγγενείς του 74χρονου, υπήρξε καθυστέρηση καθώς όπως τονίζουν έπρεπε να περιμένει να βγουν όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους.
Η ζωή του 74χρονου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου δε διατρέχει κίνδυνο, η οικογένεια του όμως πρόκειται να κινηθεί νομικά τόσο κατά της αεροπορικής εταιρείας όσο και κατά των υπευθύνων του αεροδρομίου “Καζαντζάκης”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος