Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί έσωσαν βρέφος που αιμορραγούσε στο Ωραιόκαστρο

Ένα βρέφος, το οποίο αιμορραγούσε κατάφεραν να σώσουν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, βοηθώντας στην ασφαλή του μεταφορά στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”  της Θεσσαλονίκης.

Το συμβάν έγινε γνωστό από την ευχαριστήρια επιστολή κατοίκου του Ωραιοκάστρου που δημοσιοποίησε στη σελίδα της η Ελληνική Αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Απριλίου, όταν το βρέφος  παρουσίασε αιμορραγία  από το στόμα και τη μύτη, όπως αναφέρεται στην επιστολή.

«Ακούω φωνές για βοήθεια ”Γιατρέ βοήθεια, χάνουμε το μωρό”. Πετάγομαι έξω και βλέπω γείτονες να έχουν στα χέρια το 7 μηνών παιδί τους» τονίζει ο πολίτης. Όντας γιατρός στο επάγγελμα έσπευσε να βοηθήσει τους γονείς, που κρατούσαν στα χέρια τους το βρέφος και ξεκίνησαν αμέσως με ιδιωτικό αυτοκίνητο για το πλησιέστερο εφημερεύων νοσοκομείο, ενώ παράλληλα κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Ταχύτατα, όπως σημειώνει ο γιατρός, οργανώθηκε επιχείρηση και έτσι το βρέφος έφτασε χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος στο νοσοκομείο. «Δόξα τω Θεώ φτάσαμε» γράφει χαρακτηριστικά στη συγκινητική ευχαριστήρια επιστολή ο πολίτης, που ευχαριστεί «από τα βάθη της καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία και ειδικά τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ 201 και 202».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος