Τέξας: Απεγνωσμένος πατέρας σπάει το παρμπρίζ για να σώσει το μωρό του από τη ζέστη (βίντεο)

Βίντεο καταγράφει τη συγκλονιστική στιγμή που πατέρας σπάει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του για να σώσει το μωρό του από τον καύσωνα, που μαστίζει πάνω από 300 εκατομμύρια Αμερικανούς.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να προσπαθεί επανειλημμένα να σπάσει το τζάμι με έναν λοστό για να απεγκλωβίσει το βρέφος από όχημα σε πάρκινγκ στο Άρλιγκτον του Τέξας.

Ένας δεύτερος άντρας βοηθάει για να μεγαλώσει αρκετά η τρύπα ενώ αργότερα φαίνεται μία γυναίκα που έχει μπει μέσα στο αυτοκίνητο να περνάει το παιδί μέσα από το τζάμι και να δίνει το παιδί σε έναν από τους δύο άνδρες, που φαίνεται να είναι ο πατέρας του παιδιού.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι γονείς κλείδωσαν κατά λάθος τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα στο όχημα περίπου στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης.

Παρόλο που το βρέφος ταλαιπωρήθηκε, ήταν σε καλή κατάσταση και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Δεν είναι γνωστό πόση ώρα παρέμεινε μέσα στο όχημα, αλλά η αμερικανική Εθνική Αρχή Οδικής Ασφάλειας προειδοποιεί ότι αρκούν μόνο 10 λεπτά μέχρι η θερμοκρασία στο αυτοκίνητο να αυξηθεί κατά 11,2 βαθμούς Κελσίου και ότι η θερμοκρασία του σώματος ενός παιδιού αυξάνεται 3-5 φορές ταχύτερα από αυτή του ενήλικα.

Κι όλα αυτά ενώ η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ εκδίδει συνεχώς προειδοποιήσεις και συμβουλές για τον καύσωνα που πλήττει κυρίως τις Δυτικής και Νότιες Πολιτείες.

Πηγή: Daily Mail/ Μετάφραση-Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαθιουδάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος