Συνελήφθη γιος ηγετικού στελέχους της Greek Mafia για οπλοκατοχή

Συνελήφθη στη Γλυφάδα γιος ηγετικού στελέχους της Greek Mafia για οπλοκατοχή. Ο πατέρας του δολοφονήθηκε σε ενέδρα στο εξοχικό του στα Σκούρτα Βοιωτίας το 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (18-6-2024), από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 33χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους, έκριναν ύποπτη την κίνηση οχήματος με οδηγό τον 33χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Στο πλαίσιο του ελέγχου βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και κατασχέθηκαν καραμπίνα, για την μεταφορά της οποίας δεν τηρούνταν οι προβλεπόμενες από το νόμο διατάξεις, –55- φυσίγγια, ασύρματος και ρουχισμός, ενώ επιμελώς κρυμμένο στην πλάτη της θέση του οδηγού βρέθηκε πιστόλι και φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος