Συναυλία αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη απόψε στη 85η ΔΕΘ – Οι επόμενες συναυλίες

Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη πραγματοποιείται απόψε στις 21:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλέ ντε Σπορ) στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ. Τραγούδια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου, θα ερμηνεύσουν ο Βασίλης Λέκας, ο Δημήτρης Μπάσης και η Ρίτα Αντωνοπούλου.

Για λόγους ασφαλείας και τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας λόγω πανδημίας, οι συναυλίες στο πλαίσιο της φετινής ΔΕΘ πραγματοποιούνται στον ελεγχόμενο χώρο του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου.

Συναυλία αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη απόψε στη 85η ΔΕΘ – Οι επόμενες συναυλίες

Tην Πέμπτη 16/9 ο αγαπημένος συνθέτης και στιχουργός Πασχάλης θα ανέβει στο stage στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο για ένα party γεμάτο από επιτυχίες των δεκαετιών: 60′, 70′, 80′, 90′.

Την αυλαία για τις συναυλίες της 85ης ΔΕΘ, θα κλείσουν το βράδυ της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου οι Swingin’ Cats με μια αξέχαστη συναυλία τους. Την ίδια βραδιά το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Υλικό Καποδίστριας» στον θερινό κινηματογράφο  «Ελληνίς» εντός ΔΕΘ.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Η είσοδος για το Παλέ ντε Σπόρ θα λειτουργεί μέσα από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στον προαύλιο χώρο μεταξύ των περιπτέρων 3 και 16 και στη συνέχεια από τις θύρες 5 και 6.

Η είσοδος στις συναυλίες πραγματοποιείται με το εισιτήριο εισόδου της ΔΕΘ και μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας εισόδου, οπότε συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση του κοινού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος