Στον Αθλητικό Δικαστή θα απολογηθούν την Πέμπτη (5/6) οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Έργκιν Άταμαν, Κώστας Σλούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ματίας Λεσόρ, Χρήστος Σερέλης και Δημήτρης Κοντός, για τα όσα διαδραματίστηκαν στον δεύτερο τελικό της Greek Basketball League, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, στο ΣΕΦ.
Οι “πράσινοι” θα κληθούν να απολογηθούν για τα όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα και για τις καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Πιο συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης και Δημήτρης Κοντός κλήθηκαν σε απολογία έπειτα από καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, τον βοηθό του στο τεχνικό επιτελείο και τον Basketball And Communication Director της ΚΑΕ να απολογούνται και για τις δηλώσεις τους στην κρατική τηλεόραση.
Ο αρχηγός των “πράσινων”, Κώστας Σλούκας, κλήθηκε για όσα καταγράφηκαν στο Φ.Α από τους διαιτητές (συγκεκριμένα για το: «Ντροπή, τα ίδια κάνατε και πέρσι, θα σας δω στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη»), ενώ ο Παπαπέτρου επειδή άνοιξε διάλογο με φίλαθλο του Ολυμπιακού, κάτι που απέφερε τεχνική ποινή στον “πράσινο”. Τέλος, ο Ματίας Λεσόρ να απολογηθεί επειδή αποβλήθηκε, αλλά αρνήθηκε να αποχωρήσει.
Πηγή: ertsports.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος