Στην επετειακή εκδήλωση για τα 75 χρόνια του ΝΑΤΟ παρέστη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη παρέστη στην Ουάσινγκτον στην επετειακή εκδήλωση για τα 75 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ.

Νρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δημόσια συζήτηση με τον πρώην πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Ντάνιελ Σπέκχαρντ, αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις τονίζοντας ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν βελτιωθεί, ενώ για τη Βόρεια Μακεδονία, ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι διεθνής συμφωνία που δεσμεύει τη γειτονική χώρα.

Ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι το πρόβλημα με τα Βαλκάνια είναι ότι πολύ συχνά το φάντασμα του εθνικισμού αναδύεται όταν κανείς δεν το περιμένει απαραίτητα και έφερε ως παράδειγμα τη Βόρεια Μακεδονία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος