Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθούν οι επικεφαλής των θεσμών για να μιλήσουν στο συνέδριο για την Ελλάδα που διοργανώνει το Economist Conferences την Τετάρτη και την Πέμπτη σε ξενοδοχείο στο Λαγονήσι.
Στο συνέδριο θα μιλήσει επίσης ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Klaus Regling, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και συναντάται με τον κ. Τσακαλώτο. O επικεφαλής του ESM συναντήθηκε επίσης στις 9 π.μ. την Τρίτη με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και συζήτησαν το μέλλον και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤτΕ.
This morning in Athens #ESM MD Klaus #Regling had a good meeting w Yannis Stournaras, Governor of the Bank of Greece pic.twitter.com/SRs0kWJsMx
— ESM (@ESM_Press) June 21, 2016
Ο Declan Costello της Κομισιόν, η Delia Velculescu του ΔΝΤ και ο Nicola Giammaroli του ESM θα είναι ομιλητές στο 20ο Roundatable with the Government of Greece που φέρει τον τίτλο “Europe: Shaken and Stirred?, Greece: A skilful Acrobat?.
Οι επικεφαλής των θεσμών δεν θα έχουν συζητήσεις για τεχνικά θέματα αυτή την φορά στην Αθήνα αλλά ο κ.Costello ίσως έχει παραπάνω επαφές με υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους όπως μας ανέφερε άτομο των θεσμών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος