Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 19 Μαΐου, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων  Άδωνις Γεωργιάδης συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό στην εκδήλωση για τα εγκαίνια αναβάθμισης του αεροδρομίου «Μακεδονία». Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Γεωργιάδης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με φορείς της πόλης και θα ενημερωθεί για την πορεία έργων που είναι υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στις 9:30 το πρωί ο υπουργός επισκέφθηκε τη μαρίνα της Νέας Μηχανιώνας και ανακοίνωσε την μελέτη και κατασκευή της νέας μαρίνας στην περιοχή του Θερμαϊκού στο παλιό λιμάνι.  Για το σκοπό αυτό το Υπουργείο θα χρηματοδοτήσει τη μελέτη κατασκευής του έργου, με ποσό έως και 2 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, όπως ανακοίνωσε ο κ. Γεωργιάδης. Έχει υπογραφεί η σχετική προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Θερμαϊκού και της Μ.Ο.Δ, η οποία μέχρι τα τέλη του 2021 θα καταρτίσει την μελέτη και τα τεχνικά δελτία για να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός.

Στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφθεί στο τεχνολογικό πάρκο «Thess INTEC» στην Περαία, στις 11:00 θα βρεθεί στα νέα γραφεία της «Pfizer», ενώ ακολούθως θα έχει στις 12:00 συνάντηση με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη.

Στις 12:30 θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της «ΕΛΒΟ».

Από χθες στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος είχε σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος