Στ. Μαυροειδάκος για την υπόθεση της Πάτρας: «Είναι θέμα ωρών να γίνουν και νέες συλλήψεις» (video)

Στις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος λέγοντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» ότι είναι θέμα ωρών να γίνουν και νέες συλλήψεις.

«Στην αγορά “ναρκωτικών” εύκολα κάποιος χρήστης μπορεί να προμηθευτεί την ουσία της κεταμίνης» δήλωσε ο κ. Μαυροειδάκος και συνέχισε «στις περιπτώσεις των δύο παιδιών με τις νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις, η αστυνομική έρευνα έχει νέα στοιχεία στην διάθεση της και γνωρίζει ήδη τι ακριβώς έχει συμβεί, μόλις βγουν και τα νέα στοιχεία από τους ιατροδικαστές, θα υπάρξουν εξελίξεις και μετά είναι θέμα ωρών να γίνουν και νέες συλλήψεις ή να εντοπιστούν και νέοι ύποπτοι».

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Μιχάλη Βασιλάκη, η υπόθεση ανατέθηκε σε δύο έμπειρους ιατροδικαστές τον Νίκο Καρακούκη και τον Νίκο Καλογριά προκειμένου να εντοπιστούν οι αιτίες θανάτου των δύο πρώτων αδικοχαμένων παιδιών της οικογένειας.

Προβληματισμός αν το πιστοποιητικό θανάτου είναι γνήσιο

Σχετικά με την υπόθεση της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, το πιστοποιητικό θανάτου της υπάρχει η υπογραφή του 30χρονου πατέρα και στη θέση του ονόματος του γιατρού βρέθηκε μια μονογραφή χωρίς να αναγράφεται κάποιο όνομα ή να έχει κάποια σφραγίδα. Το γεγονός αυτό δημιουργεί επιπλέον ερωτήματα και γι’ αυτό το λόγο θα γίνουν νέες προανακρίσεις, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν το έγγραφο είναι γνήσιο ή αν έχει γίνει κάποια παράληψη.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Βασιλάκης | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος