Σλοτ: «Μπορώ να επιβεβαιώσω, θα είμαι προπονητής της Λίβερπουλ»

Ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, επιβεβαίωσε σήμερα (17/5) ότι θα αναλάβει τη Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν, αφού ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρήσει από την ομάδα της Premier League στο τέλος της σεζόν.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα είμαι προπονητής εκεί την επόμενη σεζόν», είπε ο Σλοτ σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με το ESPN.

Η Φέγενορντ επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Σλοτ, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο X αναφέροντας: «Η εποχή του Άρνε Σλοτ πλησιάζει στο τέλος της. Ας απολαύσουμε τις τελευταίες στιγμές.»

Η Λίβερπουλ δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τον αντικαταστάτη του Κλοπ, με τον Γερμανό προπονητή να αποχωρεί μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν με τη Γουλβς την Κυριακή (19/5).

Ο Σλοτ είναι προπονητής της ολλανδικής ομάδας από το 2021 και κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλήματος Eredivisie το 2022-23 μαζί με το Κύπελλο (KNVB Cup) αυτή τη σεζόν. Η Φέγενορντ έφτασε επίσης στον τελικό του Europa Conference League στην πρώτη του σεζόν στον σύλλογο.

Ο Κλοπ ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι θα έφευγε από τη Λίβερπουλ στο τέλος αυτής της σεζόν.

Ο Σλοτ είχε υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τη Φέγενορντ στο τέλος της περασμένης σεζόν έως το 2026, με τα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ έπρεπε να πληρώσει στον ολλανδικό σύλλογο ένα άγνωστο ποσό για την υπογραφή του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος