Ο ειδικός απεσταλμένος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για επενδύσεις και οικονομική συνεργασία, Κιρίλ Ντμίτριεφ, δήλωσε ότι η Δευτέρα ήταν μια «σημαντική ημέρα για τη διπλωματία».
«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τη διπλωματία, με έμφαση στην διαρκή ειρήνη και όχι σε μια προσωρινή εκεχειρία», δήλωσε ο Ντμίτριεφ στο X νωρίς την Τρίτη.
An important day of diplomacy today with the focus on Lasting Peace not a Temporary Ceasefire. 🕊️
— Kirill A. Dmitriev (@kadmitriev) August 18, 2025
Το μήνυμα του Ντμίτριεφ δημοσιεύθηκε μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ευρωπαίους ηγέτες στην Ουάσινγκτον για ειρηνευτικές συνομιλίες.
Ο Ντμίτριεφ δεν έκανε καμία ρητή αναφορά στις συναντήσεις στην ανάρτησή του.
Έχει πολύ μεγάλη σημασία που το λέει αυτό ο Κιρίλ Ντμίτριεφ γιατί είναι επενδυτής, είναι σύμβουλος του Πούτιν για επενδυτικά θέματα και σίγουρα έχει να κάνει και με οικονομικά συμφέροντα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος