Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα: Αναφορές για τραυματίες – Εντός του χώρου ακόμα ο δράστης

Ένοπλος εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα πυροβόλησε και σκότωσε τρεις εργαζόμενους ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.  Ο 70χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο της εταιρείας ενώ δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα την οποία χρησιμοποίησε. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν πρώην εργαζόμενος της εταιρείας.

Οι τρεις εργαζόμενοι της ναυτιλιακής βρέθηκαν νεκροί από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που έκαναν έφοδο. Εντοπίστηκαν στον ημιώροφο, το πρώτο σημείο στο οποίο μπήκε ο δράστης και άρχισε να πυροβολεί με μια κυνηγετική καραμπίνα όποιον βρήκε μπροστά του.

Ο αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο της ναυτιλιακής εταιρείας. Είχε μάλιστα δίπλα του και την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία έδωσε τέλος στη ζωή του.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν κρυφτεί και κλειδωθεί σε μια τουαλέτα. Τις απεγκλώβισαν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πήγαν για τις πρώτες βοήθειες. Δεν έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί να κάνουν εξετάσεις και να έχουν ψυχολογική υποστήριξη.

Σε ό, τι αφορά τον δράστη. πρόκειται για έναν αλλοδαπό υπήκοο Αιγύπτου, ηλικίας 70 ετών, ο οποίος ήταν εργαζόμενος στην εταιρεία, είχε απολυθεί πρόσφατα και πιθανότατα θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί για την απόλυσή του.

Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μπαίνοντας στο κτήριο είπε στους πρώην συναδέλφους του ότι “ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε”. Όλοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο έχουν μεταφερθεί αυτή τη στιγμή στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το τι ακριβώς γνώριζαν για τον άνδρα και φυσικά για το πώς βίωσαν αυτόν τον εφιάλτη, ο οποίος να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος, Ειρήνη Κυρίτση

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος