Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις ακούστηκαν στην περιοχή Λβιβ – Τρεις νεκροί στην περιφέρεια Βολίν

Εκρήξεις ακούστηκαν νωρίς σήμερα στην περιοχή της Λβιβ στη δυτική Ουκρανία, που συνορεύει με την Πολωνία, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.

«Εκρήξεις και πάλι στη Λβιβ», ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης Αντρίι Σάντοβι σε ανάρτησή του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Δεν ήταν άμεσα σαφές εάν οι εκρήξεις σχετίζονται με συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας που απωθούσαν επίθεση ή με πλήγματα σε χερσαίους στόχους.

Ο κυβερνήτης της περιοχής της Λβιβ Μαξίμ Κοζίτσκι, καλώντας τους πολίτες να πάνε στα καταφύγια, ανέφερε νωρίτερα στο Telegram ότι πύραυλοι που εξαπέλυσε η Ρωσία κατευθύνονται προς την περιοχή.

Τρεις νεκροί ο απολογισμός στην περιφέρεια Βολίν

Όπως έγινε γνωστό, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα πλήγματα που είχαν στόχο την περιφέρεια του Βολίν, στο δυτικό τμήμα της Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο τοπικός κυβερνήτης.

«Δυστυχώς, μετά το πλήγμα, είχαμε θύματα. Έως τώρα, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Πολλοί τραυματίες βρίσκονται στο νοσοκομείο», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Telegram ο Γιούρι Ποχουλιάικο, κυβερνήτης στην περιφέρεια του Βολίν.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος