Πληρότητα 100 % στις νοσηλείες covid στα νοσοκομεία της περιφέρειας

Array

Αποκαρδιωτική είναι η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο έμεινε χωρίς κρεβάτι στις κλινικές covid  και η διοίκηση αναγκάστηκε να ανοίξει τη χειρουργική κλινική για να νοσηλευτούν τα επείγοντα περιστατικά. Πληρότητα 100% σε νοσηλείες έχει και η ΜΕΘ του Νοσοκομείου.
Το σύστημα πιέζεται και στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Διαθέσιμο κρεβάτι δεν υπάρχει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, η οποία είναι πλήρης.

Κατά ομάδες και κατά οικογένειες προσέρχονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο νοσοκομείο Τρικάλων, με συνέπεια να υπάρχει μεγάλη αναμονή στα περιστατικά covid.

37 ασθενείς νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Η διασπορά είναι μεγάλη, όπως και η προσέλευση των ασθενών στη νοσοκομειακή δομή.

Αθρόα είναι η εισαγωγή κρουσμάτων και στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και πλήρεις όλες οι κλίνες. Δύο ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΛΤΕΚΗ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΖΟΥΛΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος