Πειραιάς: Παράσυρση 17χρονου από αστικό λεωφορείο – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, συνελήφθη ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (4/4) στον Πειραιά, όταν ένας 17χρονος παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Ηρώων Πολυτεχνείου, κοντά στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 19:30, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρέθηκε κάτω από τους τροχούς του λεωφορείου, ενώ ο οδηγός συνέχιζε το δρομολόγιό του με επιβάτες εντός.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μοτοσικλετιστής έφτασε στο σημείο παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες στον 17χρονο. Στη συνέχεια, το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Αυτή την ώρα, ο 17χρονος βρίσκεται στο χειρουργείο. Παρά το γεγονός ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει, κλήθηκε νευροχειρουργός προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα στο κρανίο, που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του.

Η Τροχαία Πειραιά έχει αναλάβει την έρευνα για τα αίτια του τραγικού περιστατικού. Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και δίνει αυτή την ώρα κατάθεση, προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Ρεπορτάζ: Νίκος Καπόγλης, Σοφία Πατραμάνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος