Ν. Παππάς αποκλειστικά στην ΕΡΤ: Η ΝΔ οφείλει να πει σήμερα ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού

«Η ΝΔ οφείλει να βγει σήμερα και να διατυπώσει τη θέση ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κάνοντας λόγο για προσβολή προς τη νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη.

«Ο διαγωνισμός αυτός, είναι ο διαγωνισμός, ο οποίος για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα απονείμει νόμιμες άδειες και η ταύτιση της ΝΔ με ορισμένα πάρα πολύ συγκριμένα και ιδιαίτερα συμφέροντα είναι νομίζω ένα παρά πολύ αρνητικό γεγονός» επεσήμανε ο κ. Παππάς.

Σε όσους ασκούν κριτική στην κυβέρνηση ότι δεν περίμενε την απόφαση του ΣτΕ, ο κ. Παππάς επεσήμανε πως «Εμείς σεβόμαστε τη δικαιοσύνη και κατ’ εφαρμογή του Συντάγματος κάνουμε τον διαγωνισμό» και τόνισε ότι το ΣτΕ, από το 2010, έχει υπογραμμίσει ότι το καθεστώς λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών, χωρίς άδεια, αντιβαίνει το Σύνταγμα.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος