Με ομιλία του Αλ. Τσίπρα αρχίζουν οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Με την ομιλία του Πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, άρχισαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος. Τα θέματα που θα απασχολήσουν την ΚΕ είναι οι πολιτικές εξελίξεις και ο προγραμματισμός δράσης.

Αισιόδοξος για την πορεία της αξιολόγησης ενόψει του Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Παρασκευής, προσερχόμενος στην παρουσίαση βιβλίου του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου.

Στο μεταξύ, με σημαντικά βήματα προσέγγισης, αλλά χωρίς οριστική κατάληξη για την άρση του αδιεξόδου στη διαπραγμάτευση για τη δεύτερη αξιολόγηση, ολοκληρώθηκε η συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών με τους εκπροσώπους των δανειστών και Ευρωπαίους αξιωματούχους, την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

Πηγές: Πρώτο Πρόγραμμα, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος