Ο Μπάλλος “έπνιξε” Βόρεια και Δυτική Ελλάδα- Πλημμύρισαν οι εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στη Θεσσαλονίκη

Array

Μάχη με τη λάσπη δίνουν οι κάτοικοι σε οικισμούς στο Αγρίνιο. Από τη δυνατή βροχόπτωση υπερχείλισαν ρέματα και πλημμύρισε όλη η περιοχή.

Σπίτια, αποθήκες, υπόγεια, δρόμοι, καλυμμένα όλα με λάσπη. Από το πρωί, οι κάτοικοι με τα λάστιχα καθαρίζουν τα σπίτια τους, τους  δρόμους και τις αυλές τους.

Στη Θεσσαλονίκη, πλημμύρισαν οι εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η λάσπη που έφτασε τα 20 εκατοστά, κατέστρεψε μηχανήματα και αθλητικό εξοπλισμό. Οι εικόνες από το εσωτερικό του είναι αποκαρδιωτικές.

Λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού Ποταμού, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην προέκταση της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, από Σίνδο προς Βιολογικό και από την προέκταση της Πόντου προς Σίνδο.

Στην Ιθάκη, όπου καταγράφηκε ρεκόρ στο ύψος της βροχής που έπεσε, οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες. Στην σύσκεψη στο δημαρχείο που πραγματοποιήθηκε υπό τον υπουργό και τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας, αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι ενέργειες καταγραφής των ζημιών και αποζημίωσης των πληγέντων.

Στην Κέρκυρα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι κάτοικοι για τα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΛΤΕΚΗ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΥΛΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ, ΦΡΟΣΩ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος