Νικητής στο ροντέο του Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός

Σε ματς ροντέο εξελίχθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη, για την 11η αγωνιστική της Super League, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 2-1 με όλα τα γκολ να σημειώνονται στα τελευταία λεπτά. Στο 84’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με το με το πέναλτι του Ελ Αραμπί αλλά ο Βόλος ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα (87’) με τον Φαν Βέερτ ο οποίος στο 9’ αστόχησε πέναλτι. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαλμπουενά βρήκε δίχτυα και έγραψε το τελικό 2-1.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει πρώτος το σκορ είχε ο Βόλος όταν ο Ρεγκατέν ανατράπηκε στη περιοχή από τον Βάτσλικ. Ο Φαν Βέερτ όμως που εκτέλσε το πέναλτι στο 9’ νικήθηκε από τον Τσέχο κίπερ και στην επαναφορά της μπάλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Ο Ολυμπιακός στο 18΄ έχασε καλή ευκαιρία όταν ο Κλέιμαν είπε «όχι» στη κεφαλιά του Εμβιλά, ενώ στο 21’ ό Λόπες έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 80’ οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι όταν ο Ρέαμπτσιουκ ανατράπηκε από τον Ροσέρο, με το VAR να επιβεβαιώνει την παράβαση. Ο Ελ Αραμπί στο 84’ ευστόχησε και άνοιξε το σκορ (1-0), αλλά οι φιλοξενούμενοι που πήραν οδηγία νωρίτερα από τον τεχνικό τους Αμπασκάλ να εγκαταλείψουν το ματς, όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά στο 88’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Φαν Βέερτ (1-1), δίνοντας στο ματς τον χαρακτήρα… ροντέο. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαλμπουενά ξελάσπωσε τον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας το τελικό 2-1 σκορ με το οποίο ο Ολυμπιακός διατηρεί την διαφορά ασφαλείας των έξι βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας).

Κίτρινες: Μπαρτόλο, Κλέιμαν, Γκουλέν, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατέν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά (71’ Ελ-Αραμπί), Λόπες (60’ Βαλμπουενά), Καμαρά Α. (46’ Καμαρά Μ.), Μπα Ο., Λαλά (46’ Ανδρούτσος), Τικίνιο, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Ροντρίγκες (46’ Μασούρας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Ρομέρο, Ρίνερ, Φεράρι, Πουρίτα (59’ Γκουλέν), Σοάρες (66’ Τσοκάνης), Ροσέρο (75’ Βοϊτκόφσκι), Ρεγκατέν, Ορόζ (74’ Νίνης), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος