Ν. Ζαχαρόπουλος στο Πρώτο για το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή: Το επόμενο τριήμερο η καρδιά της νεολαίας θα χτυπά στην δυτική Αττική (audio)

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί, στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης» τόνισε ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ μιλώντας για το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή που ξεκινά σήμερα, στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο.

«Με κεντρικό σύνθημα του Φεστιβάλ «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για “το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” (Ν. Μπελογιάννης) – Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα», το επόμενο τριήμερο η καρδιά της νεολαίας θα χτυπά στην δυτική Αττική» είπε ο κ. Ζαχαριάδης.

Το Φεστιβάλ, πρόσθεσε ο κ. Ζαχαρόπουλος, θα πλαισιώσουν 350 καλλιτέχνες, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων σε πέντε σκηνές, ενώ η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο Κώστα Καζάκο. Το πολιτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα κορυφωθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 20:30 με την συγκέντρωση και την ομιλία του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και τον χαιρετισμό του Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκου Αμπατιέλου.  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος