Ν. Φιλαδέλφεια: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια με χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Οκτώ τραυματίες και 91 προσαγωγές (Video)

Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες είναι ο απολογισμός των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που παρά την απαγόρευση μετακίνησης για τον αγώνα με την ΑΕΚ, βρέθηκαν στη χώρα μας. Σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα, που είναι φίλαθλος της ΑΕΚ, έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Περισσότεροι απο 100 οπαδοί της Ντιναμό ξεκίνησαν με αυτοκίνητα από την πρωτεύουσα της Κροατίας και βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έγιναν σοβαρά επεισόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εννέα άτομα, ένα εκ των οποίων υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα. Οι τραυματίες είναι τέσσερις Έλληνες και τέσσερις Κροάτες. Άνάμεσα στους τραυματίες υπάρχει και ένα ανήλικο άτομο που φέρει τραύμα από πέτρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθησαν 91 άτομα. Μεγάλες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν έξω από το γήπεδο. Οι Κροάτες έβαλαν φωτιές σε κάδους και ξερά κλαδιά που βρίσκονταν πλησίον του ανοιχτού πάρκινγκ. Επίσης έσπασαν τα παρμπρίζ αυτοκινήτων. Ανυποψίαστοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είδαν πλήθος αγριεμένων οπαδών να κατευθύνεται κατά πάνω τους.

Ν. Φιλαδέλφεια: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια με χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ –  Οκτώ τραυματίες και 91 προσαγωγές (Video)

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Αντώνη Δοβώνη, ενόψει του επικείμενου αγώνα κάποιοι θερμόαιμοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλησαν να εντοπίσουν φιλάθλους στο γήπεδο της ΑΕΚ πράγμα το οποίο και έγινε. Οι θερμόαιμοι οπαδοί πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση με καδρόνια, πέτρες και γυάλινα μπουκάλια κατά των φίλων της Ένωσης. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, υπάρχουν ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες.

Πηγές: ΕΡΤNEWS, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος