Μήνυμα ελπίδας φέρνει ο Γιούνκερ στην Ελλάδα λέει ο Σχοινάς

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλόντ Γιούνκερ βρίσκεται στην Ελλάδα, μεταφέροντας το μήνυμα ότι η ιδιοκτησία και η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων θα δώσουν ώθηση στην οικονομία και θα φέρουν την ανάπτυξη τονίζει ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς σε τουίτ του.

Ο κ. Γιούνκερ, ο οποίος επισκέπτεται ανεπισήμως την χώρα από την Δεύτερα, παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμή του ο επίτροπος μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος στο εξοχικό του στη Σαρωνίδα.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, ο οποίος θα μιλήσει σήμερα το βράδυ, στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ, θα έχει συναντήσεις νωρίτερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

https://twitter.com/MargSchinas/status/744910656202145796

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος