Μετά το διπλό στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός μετά το σπουδαίο διπλό που πανηγύρισε στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Βasket League, έχει ως στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στην Euroleague, ξεκινώντας από σήμερα (25/11) στις 21:30, που υποδέχεται τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για την Euroleague, oι «πράσινοι» με ανεβασμένη την ψυχολογία τους υποδέχονται την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει όλα του τα «όπλα» διαθέσιμα για το σημερινό ματς, εκτός από τον Βασίλη Καββαδά που θα αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος στο Νιούκαστλ κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Ζενίτ θα στερηθεί για ακόμα ένα παιχνίδι των υπηρεσιών των Σαμπάζ Νέιπιερ και Ντμίτρι Κουλάγκιν.

Το «τριφύλλι» μετράει 2 νίκες και 9 ήττες, ενώ από την άλλη μεριά, οι Ρώσοι είναι αρκετά φορμαρισμένοι την τελευταία χρονική περίοδο και μετρούν 8 νίκες και 3 ήττες στη διοργάνωση.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια της Euroleague, το πρόγραμμα ανοίγει στις 19:00, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, που προέρχεται από μια σημαντική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκτός αναμέτρησης για τους Ρώσους θα μείνουν τόσο ο Σεμέν Αντόνοβ όσο και ο Αλεξάντερ Κομένκο που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ από την άλλη πλευρά για τους Βαυαρούς παραμένει αμφίβολος ο Σίσκο.

Στις 19:45 ξεκινάει το τουρκικό ντέρμπι ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές. Ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει στον Ντόγκους Μπαλμπάι, αλλά και στους Γκαζί και Τουντσέρ που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Για την Φενέρμπαχτσε η συμμετοχή του Πιέρ θα κριθεί λίγο πριν το ματς, ενώ εκτός παραμένει και ο Ντανίλο Μπαρτέλ με πρόβλημα στο γόνατο, ενώ οι Χαζέρ και Μπιρσέν θα απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα.

Στις 21:30, η Άλμπα Βερολίνου φιλοξενεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του «λαού» θέλει να ξεπεράσει τη βαριά ήττα που γνώρισε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την προηγούμενη αγωνιστική, ξεκινώντας με ένα διπλό στη Γερμανία. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στον Τζέικ Κοέν, ο οποίος θα απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα.

Τέλος, την ίδια ώρα το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Μπασκόνια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπασκόνια δεν θα έχει στην διάθεσή τους για ακόμα μία φορά τον Σάντερ Ραϊέστε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ματ Κοστέλο. Από την άλλη μεριά, για τους Μαδριλένους εκτός θα παραμείνει ο Άντονι Ράντοφλ, αλλά και ο Τρέι Τόμπκινς.

Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague:

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου
19:45 Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές
21:30 Παναθηναϊκός – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
21:30 Άλμπα Βερολίνου – Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:30 Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ