Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Εκτός ΜΕΘ αλλά σε σοβαρή κατάσταση ο 18χρονος – Στον εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι δράστες

Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο 18χρονος που παραλίγο να χάσει τη ζωή του για ένα τσαντάκι που είχε πάνω του, όταν, ενώ είχε βγει για μια βόλτα στην Ακρόπολη το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο συνομηλίκους του, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και οδηγήθηκαν σήμερα Τετάρτη 19/4 στον εισαγγελέα.

Ο νεαρός ο οποίος είχε δεχτεί από τους δύο δράστες μαχαιριές στο λαιμό και στην κοιλιά παρέμεινε για 24 ώρες διασωληνωμένος μετά από την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Είναι σημαντικά τα δύο επόμενα 24ωρα για τη σταθεροποίηση της κατάστασής του, ωστόσο οι γιατροί εκτιμούν ότι έχει αρχίσει να διαφεύγει τον κίνδυνο.

Όταν όμως έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί ήταν πολύ ανήσυχοι για το εάν θα καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς είχε χάσει πολύ αίμα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, όταν ένας 18χρονος ημεδαπός μαζί με άλλον έναν 17χρονο αλβανικής καταγωγής πλησίασαν τον 18χρονο που είχε βγει βόλτα στη ρωμαϊκή αγορά, στην συμβολή των οδών Πανός και Πολυγνώτου στην Ακρόπολη και στην προσπάθειά τους να τον ληστέψουν και να του αποσπάσουν το τσαντάκι που είχε περασμένο στο λαιμό του, του προκάλεσαν τα σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 17χρονος μάλιστα είχε συλληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν να συμμετέχει σε ομάδα ανηλίκων που πραγματοποιούσε ληστείες με την απειλή μαχαιριού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος