Κρήτη: Στην ανακριτική αρχή τρεις σοβαρές υποθέσεις για ναρκωτικά, βιασμό και πυροβολισμό (video)

Ενώπιον των ανακριτικής αρχής δίνεται σήμερα η συνέχεια σε τρεις σοβαρές υποθέσεις που απασχόλησαν τις προηγούμενες ημέρες Αστυνομία και Εισαγγελία.

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα (10/10) οδηγούνται στην ανακριτική αρχή Ρεθύμνου οι τέσσερις συλληφθέντες (πατέρας, γιοί και συνεργός) για την υπόθεση των 47 κιλών κάνναβης στην περιοχή του Μυλοποτάμου. Σε βάρους τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου θα οδηγηθεί σήμερα και ο 50χρονος πρωταγωνιστής του αιματηρού επεισοδίου σε καφενείο του χωριού Πλάτανος, του δήμου Γόρτυνας. Ο ίδιος, συνοδευόμενος από τον αδερφό του που δεν έχει συλληφθεί, φέρεται να πήγε στο καφενείο όπου βρισκόταν άλλος θαμώνας με τον γιο του, με τους οποίους οι δύο οικογένειες έχουν κτηματικές διαφορές. Έχοντας μαζί του ένα πιστόλι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ζήτησε από τον θαμώνα να βγει από το καφενείο και πριν καλά καλά προλάβει ο καφετζής να παρέμβει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα δέχθηκε σφαίρα στο πόδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς όχι σοβαρά. Ο 50χρονος παραδόθηκε και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενώ και σε βάρος του αδερφού του, που προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί στις διωκτικές αρχές, έχει σχηματιστεί δικογραφία για συνέργεια στην απόπειρα.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου και ο 21 ετών νεαρός που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας, με την οποία γνωρίστηκαν μέσω Instagram. Οι δυο τους έδωσαν ραντεβού σε πάρκο του Ηρακλείου και ακολούθως, ο νεαρός φέρεται να ζήτησε από την κοπέλα να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, όπου, όπως κατήγγειλε στη συνέχεια η 17χρονη, την βίασε. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με τη θέληση της κοπέλας, της οποίας την ηλικία, όπως ισχυρίζεται, δεν γνώριζε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος