Ρέθυμνο: Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και εξελίχθηκε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.
Αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν η σύλληψη τεσσάρων ατόμων, που ήταν μέλη κυκλώματος το οποίο δραστηριοποιείται στην κατοχή και διακίνηση κάνναβης και κατηγορούνται για παραβάσεις Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και κατά περίπτωση παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν χθες το βράδυ, δύο από τους άνδρες (41χρονος και 51χρονος) να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ οι άλλοι δύο (25χρονος και 26χρονος) επέβαιναν σε δύο διαφορετικά Ι.Χ.Φ αυτοκίνητα τα οποία προπορεύονταν και ακολουθούσαν το Ι.Χ.Ε., ελέγχοντας για πιθανή αστυνομική παρουσία.
Στη συνέχεια μετέβησαν σε ερημική τοποθεσία σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου όπου απέκρυψαν τα ναρκωτικά.
Σε έρευνα στο χώρο από αστυνομικούς της Υπηρεσίας, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες μέσα σε πυκνή βλάστηση, δέκα σακούλες, οι οποίες περιείχαν συνολικά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους σαράντα επτά κιλών και εκατόν εβδομήντα οκτώ γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης με τη συμμετοχή αστυνομικών των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια τους και στα οχήματα όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
-πιστόλι με το γεμιστήρα του
-33 φυσίγγια,
-36,9 γραμμάρια κάνναβης,
-το χρηματικό ποσό των 1.280 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
-4 κινητά τηλέφωνα
Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία οχήματα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και διευκόλυνσης τέλεσης εγκλήματος.
Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος