Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων – Πάνω από 22 χιλ. οχήματα πέρασαν σήμερα από την Αθηνών – Κορίνθου

Kορυφώνεται από το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων, καθώς από νωρίς το πρωί καταγράφεται αυξημένη κίνηση σε όλες τις γραμμές. Σύμφωνα με την Τροχαία από τις 6 σήμερα το πρωί (23/12/2023) μέχρι τη 1 το μεσημέρι από την Αθηνών – Κορίνθου έχουν καταγραφεί 22.000 οχήματα στην έξοδο και 7.000 στην είσοδο. Από την Αθηνών – Λαμίας έχουν βγει 21.486 οχήματα κι έχουν εισέλθει 6.713.

Στο ΚΤΕΛ, στον Κηφισό, ήδη από τα ξημερώματα χιλιάδες επιβάτες περιμένουν στην ουρά προκειμένου να αγοράσουν το εισιτήριό τους και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και γι’ αυτό τον λόγο οι υπεύθυνοι των εταιρειών ΚΤΕΛ, πέρα από τα τακτικά δρομολόγια, προγραμματίζουν σε κάθε γραμμή 5 με 6 έκτακτα δρομολόγια, ώστε να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Η πληρότητα σε αρκετές περιπτώσεις και ειδικά στα δρομολόγια που έχουν προορισμό πόλεις της Βορείου Ελλάδος αγγίζει το 100%. Ωστόσο και στις υπόλοιπες γραμμές είναι αυξημένη πληρότητα, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού εκτιμούν ότι και αύριο ενδεχομένως να υπάρξει αυξημένη κίνηση, αλλά μέχρι το απόγευμα το μεγάλο κύμα των εκδρομέων των Χριστουγέννων θα έχει φύγει από το κλεινόν άστυ.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου, Νίκος Κουντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος