Αυξημένη παραμένει η κίνηση σήμερα, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, στο οδικό δίκτυο της Αττικής, με τον Κηφισό να παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα για ακόμη μία ημέρα. Η εικόνα δεν διαφοροποιείται ουσιαστικά σε σχέση με τις προηγούμενες ώρες, με τη συμφόρηση να εντείνεται σταδιακά όσο προχωρά η πρωινή αιχμή.
Στο ύψος της Νέας Χαλκηδόνας, κυρίως στο ρεύμα καθόδου, τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στη λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Χαϊδαρίου, με την κυκλοφορία να διεξάγεται σημειωτόν και το μποτιλιάρισμα να συνεχίζεται στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου έως τον Σκαραμαγκά.
Κατά τόπους αυξημένη κίνηση καταγράφεται τόσο στη λεωφόρο Μεσογείων όσο και στη λεωφόρο Κηφισίας, ενώ ιδιαίτερα επιβαρυμένος είναι και ο Κηφισός στο ρεύμα ανόδου, από το ύψος του Περιστερίου έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Προβλήματα καταγράφονται και στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, σημειώνονται καθυστερήσεις 10 έως 15 λεπτών στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 5 έως 10 λεπτά, κυρίως στην έξοδο για Λαμία.
Αυξημένη ροή οχημάτων παρατηρείται και στο παραλιακό μέτωπο, χωρίς ωστόσο να καταγράφονται προς το παρόν εκτεταμένα προβλήματα.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) January 30, 2026
Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Κάντε κλικ στην “προβολή μεγαλύτερου χάρτη“ για να δείτε την ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα αναλυτικά δελτία κυκλοφορίας της Αστυνομίας για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος