Καταδίκη του πολιτικού κόσμου για την επίθεση στην οικία του Μπ. Παπαδημητρίου

Καταδικάζει ο πολιτικός κόσμος της χώρας την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα με τον Μπ. Παπαδημητρίου να την χαρακτηρίζει ως μία «τρομοκρατική ενέργεια με σκοπό να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους που ζούμε μαζί και να τρομοκρατήσει εκείνους που λένε, ακόμη σήμερα στην Ελλάδα ελεύθερα την άποψή τους»».

Γ. Οικονόμου: Καταδικάζουμε την επίθεση και το ίδιο περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα

Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, και κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα να πράξουν το ίδιο.

“Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα. Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις υπόλοιπες επιθέσεις ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν. Οι επιθέσεις αυτές συνιστούν εγκληματικές ενέργειες που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη” ανέφερε.

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη και αυτονόητα καταδικαστέα η επίθεση στο σπίτι του Μπ. Παπαδημητρίου

«Η επίθεση στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ενέργεια απαράδεκτη και αυτονόητα καταδικαστέα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωση του.

Ν. Δένδιας: Ενέργεια θρασύδειλων η επίθεση στην οικία του Μπ. Παπαδημητρίου

«H απολύτως καταδικαστέα επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό κατά της οικίας του συναδέλφου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου είναι μία ενέργεια θρασύδειλων, από την οποία ουδείς τρομοκρατείται», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο twitter.

Ν. Μηταράκης: «Ευθεία βολή κατά της Δημοκρατίας» η επίθεση στο σπίτι του Μπ. Παπαδημητρίου

«Ευθεία βολή κατά της Δημοκρατίας» χαρακτηρίζει την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μηταράκης σημειώνει ότι η επίθεση «δεν κάμπτει το φρόνημα ούτε του Μπάμπη ούτε κανενός μας. Οι δράστες πρέπει να οδηγηθούν γρήγορα στη Δικαιοσύνη».

Μ. Βαρβιτσιώτης: Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στην οικία του Μπ. Παπαδημητρίου

«Η άνανδρη επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό κατά της οικίας του συναδέλφου βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου είναι απολύτως καταδικαστέα», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε ανάρτησή του στο twitter.

«Κανείς δεν μπορεί να τρομοκρατήσει τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία», προσθέτει ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Τάσος Γαϊτάνης για επίθεση στην οικία του Μπ. Παπαδημητρίου: “Δεν έχουν θέση στη δημοκρατία τέτοιες ενέργειες”

Απερίφραστα καταδίκασε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή Μπ. Παπαδημητρίου.

Σε ανάρτησή του στο twitter ανέφερε συγκεκριμένα: “Η επίθεση στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπ. Παπαδημητρίου είναι απολύτως καταδικαστέα. Στη Δημοκρατία δεν έχουν θέση, τέτοιες απαράδεκτες, ενέργειες”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος