Μπ. Παπαδημητρίου για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του: Σκοπός της να τρομοκρατήσει, φτάνει πια

Σαν μία «τρομοκρατική ενέργεια γιατί ο σκοπός είναι να τρομοκρατήσει» χαρακτήρισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, την επίθεση με γκαζάκια αγνώστων στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει.

«Όχι εμένα ως δημοσιογράφο μόνο, αλλά να τρομοκρατήσει και τους ανθρώπους που ζούμε μαζί και να τρομοκρατήσει εκείνους που λένε, ακόμη σήμερα στην Ελλάδα ελεύθερα την άποψή τους» ανέφερε ο Μπ. Παπαδημητρίου και υπογράμμισε πως έτσι εκλαμβάνει και αντιμετωπίζει την επίθεση ζητώντας από την Πολιτεία «ως τέτοιο πρέπει να χτυπηθεί».

«Φτάνει πια τόσα χρόνια να χτυπάνε δημοσιογράφους, να χτυπάνε τα σπίτια τους, να χτυπάνε τους ανθρώπους που ζουν μαζί τους. Είναι κάτι το οποίο νομίζω πως πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη της η Πολιτεία, τα κόμματα και θα ήταν καλό να σταματήσουν οι επιθέσεις που γίνονται εναντίον της ελεύθερης άσκησης της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Απ’ όπου και αν προέρχονται…» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημητρίου και συμπλήρωσε «αυτό που έγινε και χθες στο Ευρωκοινοβούλιο να γίνονται αναφορές από ανθρώπους που δεν ξέρουν τίποτα για το πώς ζούμε εμείς εδώ στην Ελλάδα και πώς κάνουμε τη δουλειά μας οι δημοσιογράφοι και από ωραία γραφεία στο Παρίσι να μας συντάσσουν Εκθέσεις… Διαμαρτύρομαι. Αυτούς θεωρώ ότι καθοδηγούν τους άλλους οι οποίοι βάζουν τις βόμβες και κάνουν όσα κάνουν για να μας τρομοκρατήσουν».

Σημειώνεται πως η πολυκατοικία όπου βρίσκεται το διαμέρισμά του του κ. Παπαδημητρίου, στην οδό Μάρκου Μουσούρου στο Παγκράτι, έγινε στόχος επίθεσης αγνώστων που τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/7). «Το καταλάβαμε από τον κρότο που ήταν πολύ δυνατός και από τη μυρωδιά της δυναμίτιδας και ψάξαμε να δούμε από πού προήλθε. Τελικά καταλάβαμε ότι έχει έρθει από εμάς εδώ, από την πολυκατοικία. Βγήκαμε και οι άλλοι συγκάτοικοι, ήρθε η αστυνομία πολύ γρήγορα…» ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις στο σημείο. «Κανένας τραυματισμός δεν σημειώθηκε, μόνο μία ζημιά στην πόρτα της πολυκατοικίας αλλά τίποτα άλλο» ανέφερε ο Μπ. Παπαδημητρίου σχετικά με την μικρής ισχύος έκρηξη που πραγματοποιήθηκε έγινε στις 4:20 τα ξημερώματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος