#kamiamoni: Νέα ιστοσελίδα στήριξης στα θύματα έμφυλης βίας από τον Σ.Ε.Γ.Ε.

Ντεμπούτο κάνει, σήμερα η νέα ιστοσελίδα ενημέρωσης kamiamoni.gr, που δημιούργησε και λειτουργεί ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας (ΣΕΓΕ), με στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών, για την εξάλειψη της έμφυλης βίας.

Στην ανακοίνωση του Συνδέσμου τονίζεται μεταξύ άλλων:

“Στην Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης επιλέγουμε να γνωστοποιήσουμε τη νέα δράση του Συνδέσμου με στόχο την υποστήριξη για την εξάλειψη της έμφυλης βίας μέσω Ενδυνάμωσης των Γυναικών. Μια δράση Αγάπης από τη Γυναικεία Επιχειρηματική Κοινότητα προς όλες τις Γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Ο Σ.Ε.Γ.Ε. στέκεται παρών σε κάθε προσπάθεια εξάλειψης της έμφυλης βίας, ώστε όλες οι γυναίκες να μπορούν να ζουν ελεύθερες, χαρούμενες, δυνατές και ασφαλείς. Στην προσπάθειά μας να βοηθήσoυμε ακόμη περισσότερα θύματα κακοποίησης, ώστε να δράσουν και να αλλάξουν την κατάσταση που βιώνουν, δημιουργήσαμε το νέο website ενημέρωσης kamiamoni.gr.

Μέσω αυτής της προσπάθειας σκοπός είναι η ενημέρωση για τη βία και τις διάφορες μορφές της, ώστε να μπορούν να αναγνωριστούν και να καταπολεμηθούν.

Η πρωτοβουλία #kamiamoni έρχεται συμπληρωματικά με τις παρεχόμενες από το κράτος υπηρεσίες στήριξης των κακοποιημένων γυναικών για να ενισχύσει τη λειτουργία των κρατικών δομών και να δώσει τη λύση σε όσες γυναίκες φοβούνται ή διστάζουν να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία.

Μέχρι σήμερα ο Σ.Ε.Γ.Ε. έχει υποστηρίξει 104 γυναίκες μέσω προγραμμάτων κοινωνικής και οικονομικής ενδυνάμωσης, έχει εκπαιδεύσει και ενημερώσει 82 γυναίκες μέσω προγραμμάτων mentoring και έχει στηρίξει 5 γυναίκες που βρέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προσφέροντας στέγη, σίτιση και προστασία”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος