Κ. Ζαχαριάδης στο Πρώτο: Είναι υποκρισία, κοροϊδία και απάτη η αύξηση 2% στον κατώτατο (audio)

«Είναι υποκρισία, κοροϊδία, είναι απάτη. Η κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι θα έρθουν στην χώρα, πολλά πολλά δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης, πανηγυρίζει ότι θα έχουμε μεγάλη ανάκαμψη το 2021-2022, αλλά την ώρα που λένε αυτά, ρωτάει ο άλλος, εγώ τι θα πάρω από αυτό, και του απαντάνε, 0,42€ την ημέρα, 0,52€ τις εργάσιμες μέρες», τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας», με τον Θάνο Σιαφάκα, ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σε σχέση με την αύξηση 2% στον κατώτατο μισθό.

Και συμπλήρωσε ότι «την ίδια ώρα που δίνουν 2% αύξηση για το 2022, ο λογαριασμός της ΔΕΗ σε σχέση με το καλοκαίρι του 2019 έχει αυξηθεί 25%. 10% τον Αύγουστο του 2019 και άλλο 15% τον Σεπτέμβριο που έρχεται».

Επεσήμανε, ότι η κυβέρνηση λέει ότι στηρίζει το εισόδημα, «επειδή βρήκε ένα μαξιλάρι με 37 δισ. και επειδή έχει πέσει σε μια περίοδο που είναι δύσκολη οικονομικά, αλλά υπάρχει ρευστότητα διεθνώς, βεβαίως μπορεί με τρόπο και δίνει κάποια επιδόματα, τα οποία εμείς τα θεωρούμε ελλιπή και ανεπαρκή».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος