Κ. Παπουτσάκη: Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» παίζει και ο γιος μου

H Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» για το συγκινητικό τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» ενώ αποκάλυψε πως στο τελευταίο επεισόδιο θα παίξει και ο γιος της, Μάξιμος.

Όπως είπε «τα τρία χρόνια της σειράς ήταν μαγικά, ήταν φανταστικά δεν το συζητώ. Γίναμε μια φοβερή παρέα. Τα θυμάμαι με αγάπη, με κλάματα πολλά αποχωριστήκαμε[…] στο τελευταίο γύρισμα ήταν γενικά ζόρικα. Το περιμέναμε, αλλά άλλο να το περιμένεις και να το φαντάζεσαι και άλλο να το ζεις. Ήταν τρεις βδομάδες που κλαίγαμε από την αρχή μέχρι το τέλος».

«Ήταν πολύ ενδιαφέρον το πόσο οι σχέσεις μας ήταν τόσο δυνατές, το πόσο ταιριάξαμε μεταξύ μας, πόσο καλή χημεία είχαμε γιατί δεν είναι δεδομένο ότι θα είσαι σε μια δουλειά και τα πράγματα θα κυλήσουν ονειρικά ή θα ταιριάξουν οι άνθρωποι. Προφανώς έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους οι σχέσεις, αλλά στον πυρήνα τους ήμασταν μια πολύ αγαπημένη παρέα, που συνεχώς μπαίναν κι άλλοι άνθρωποι» είπε ακόμα η ηθοποιός.

Είχαμε και πολύ ωραίους σκηνοθέτες επισήμανε η Κατερίνα Παπουτσάκη ενώ έκανε γνωστό ότι στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος της Μάξιμος και θα κάνει τον «Καραμούζα». Ο «Καραμούζας» είναι το μικρότερό μου παιδί – γιατί έχω κάνει και πάρα πολλά παιδιά ως Μαίρη – που το αφήσαμε τεσσάρων και το βρίσκουμε οκτώ χρονών και έχει μεγαλώσει κι εν πάση περιπτώση είναι και ΑΕΚ ο «Καραμούζας»και είναι και ΑΕΚ και ο Μάξιμος οπότε η χαρά του ήταν φοβερή… Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία του Μάξιμου πολύ καιρό τώρα να παίξει και βρήκαμε την ευκαιρία, την κατάλληλη στιγμή γιατί ήταν και τρεις μέρες γύρισμα».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην ΕΡΤ και για το από πότε ήθελε να ακολουθήσει την τέχνη της υποκριτικής «Εγώ ήξερα ότι από δυο χρονών ήθελα να γίνω ηθοποιός, ήταν σαφές» είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι ο εαυτός μου πάντα νομίζω, δεν μπορώ να κρυφτώ», είπε ακόμα στο «Στούντιο 4» η ηθοποιός μιλώντας για την προσωπικότητά της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος