Ιστοσελίδα με τοπικές συνταγές από τους μαθητές της Λαμπείας Ηλείας

Τα χρωματιστά φασόλια και το κολοκύθι από αναρριχώμενη κολοκυθιά «συναντιούνται» στην κατσαρόλα για να τσιγαριστούν με κρεμμύδι και σκόρδο. Φύλλα δάφνης, κανέλα και ντομάτα, δίνουν την ιδιαίτερη γεύση στην «ταμπάκαλη», ένα παραδοσιακό φαγητό από τη Λαμπεία, το ορεινό χωριό των 250 κατοίκων του νομού Ηλείας. Αυτή και άλλες τοπικές συνταγές, όπως και προϊόντα που παράγονται ή ευδοκιμούν στην περιοχή, περιλαμβάνονται στο «μενού» της ιστοσελίδας Lampeia’s Γεύσεις, που δημιούργησαν δεκαεννέα μαθητές του γυμνασίου με λυκειακές τάξεις της περιοχής, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα/διαγωνισμό Junior Achievement Greece, δήλωσε στην Περίμετρο της ΕΡΤ3 η Νεκταρία Κουτσοπούλου διευθύντρια στο Γυμνάσιο – Λύκειο Λαμπείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος