Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε 36χρονο

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγείται σήμερα ο 81 ετών δράστης του χθεσινού αιματηρού επεισοδίου στην Επισκοπή του δήμου Χερσονήσου. Εκτός κινδύνου, σε σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ ο 36χρονος που τραυματίστηκε χθες το μεσημέρι από τα πυρά κυνηγετικού όπλου του ηλικιωμένου.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 36χρονος έχει βληθεί από σκάγια στην αριστερή ωμοπλάτη, στο ημιθωράκιο, στους πνεύμονες και στον αριστερό νεφρό, χωρίς, ωστόσο, να έχουν υποστεί βλάβες τα ζωτικά του όργανα.

Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 81 ετών άνδρας που πυροβόλησε με καραμπίνα τον 36χρονο. Όπως έχει ήδη γράψει το ertnews, οι δύο άνδρες είχαν διαφορές, καθώς ο ηλικιωμένος θεωρούσε τον 36χρονο ως τον δράστη της κλοπής μιας σκαπτικής μηχανής του πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο 36χρονος πήγε στο σπίτι του ηλικιωμένου για να του ζητήσει τον λογαριασμό, όμως ο τελευταίος απουσίαζε. Εκμεταλλευόμενος την απουσία του ο 36χρονος έκλεψε ένα πλαστικό δοχείο με λάδι από την αποθήκη, όμως έγινε αντιληπτός από κατοίκους του χωριού. Όταν ο ηλικιωμένος επέστρεψε στο σπίτι του και διαπίστωσε την απουσία του δοχείου με το ελαιόλαδο γρήγορα έφτασε στο δράστη της κλοπής. Ακολούθησε διαπληκτισμός στο δρόμο, κατά τη διάρκεια του οποίου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 36χρονος χτύπησε τον ηλικιωμένο. Αυτός με τη σειρά το πήρε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον.
Περίοικος, ο οποίος είδε τον τραυματία να αιμορραγεί στην οικοδομή, όπου είχε βρει καταφύγιο, ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ηλικιωμένο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά και τον 36χρονο για κλοπή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος