Ηράκλειο: Ηλικιωμένος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε σοβαρά 36χρονο – Τι προηγήθηκε

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Επισκοπή Ηρακλείου. Ένας 35χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην ωμοπλάτη, από πυροβολισμούς με καραμπίνα από ηλικιωμένο συγχωριανό του.

Ηράκλειο: Ηλικιωμένος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε σοβαρά 36χρονο – Τι προηγήθηκεΟ 35χρονος διένυσε μια απόσταση 500 μέτρων και κρύφτηκε σε μια οικοδομή, όπου τον είδε ένας περίοικος σε άσχημη κατάσταση και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται έχοντας χάσει πολύ αίμα, ενώ ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας συνελήφθη και ο 36χρονος για κλοπή.

Οι δύο άνδρες είχαν διαφορές καθώς ο 81χρονος ηλικιωμένος τον κατηγορούσε ότι του είχε κλέψει μια σκαπτική μηχανή πριν ένα χρόνο. Ο νεαρός – σύμφωνα με τις πληροφορίες – πήγε σήμερα να ζητήσει το λόγο και αφού δεν βρήκε τον ηλικιωμένο πήρε από την αποθήκη του ένα μεγάλο πλαστικό δοχείο με ελαιόλαδο, το οποίο μάλιστα τραβούσε στο δρόμο, γιατί δεν μπορούσε να το σηκώσει.

Ηράκλειο: Ηλικιωμένος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε σοβαρά 36χρονο – Τι προηγήθηκεΌταν ο ηλικιωμένος πήγε στο σπίτι του και διαπίστωσε ότι έλειπε το ελαιόλαδο, βγήκε στο δρόμο και έψαχνε, με κάποιους χωριανούς να τον ενημερώνουν τι έχει γίνει.

Βρήκε το 35χρονο στο δρόμο, διαπληκτίστηκαν και εκείνος τον χτύπησε άσχημα, όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες. Τότε ο ηλικιωμένος πήγε σπίτι του πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον 35χρονο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα (10.05.2022) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 81χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 36χρονου ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη επίσης, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, σήμερα (10.05.2022) το μεσημέρι, ο 36χρονος αφαίρεσε από την οικία του 81χρονου ποσότητα ελαιόλαδου, έγινε όμως αντιληπτός και αφού διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, ο 81χρονος τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθη ο 81χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων ενώ το εν λόγω κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται.

Ρεπορτάζ: Δημ. Καρυωτάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος