Ηράκλειο: Η εξέταση DNA θα δείξει τον ένοχο του βιασμού της 34χρονης Βρετανίδας – Σε βίντεο οι κινήσεις του 62χρονου πατέρα της

Η εξέταση DNA είναι εκείνη, που θα δώσει την απάντηση ως προς το αν ο πατέρας της 34χρονης Βρετανίδας τουρίστριας ήταν ο άνδρας που, όπως η ίδια κατήγγειλε, την βίασε πριν από μερικές μέρες στα Μάλια.

Η 34χρονη εξακολουθεί να επιμένει στην αθωότητα του 62χρονου, ωστόσο, η προανακριτική κατάθεσή της και το βιντεοληπτικό υλικό, που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, αποτέλεσαν τα βασικά στοιχεία, πάνω στα οποία βασίστηκαν οι διωκτικές αρχές και τελικώς οδήγησαν στην δίωξη και στην προφυλάκιση του πατέρα της.

Η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στην “Daily Mail” εξακολουθεί να υπερασπίζεται τον 62χρονο, επιρρίπτοντας ευθύνες στην αστυνομία για την άδικη, όπως υποστηρίζει, κατηγορία σε βάρος του πατέρα της, ενώ ο βιαστής της κυκλοφορεί ελεύθερος. Μάλιστα, δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να παραμείνει στην Κρήτη μέχρι να αθωωθεί ο πατέρας της και να αποφυλακιστεί και εκφράζει την πίστη ότι τα αποτελέσματα του DNA θα ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα και θα παύσουν τη δίωξη σε βάρος του 62χρονου.

Η 34χρονη από την αρχή υποστήριζε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο πατέρας της ήταν ο βιαστής της, ενώ ήταν στο πλευρό του κατά την προσαγωγή του στην ανακρίτρια, καταθέτοντας υπέρ της αθωότητάς του. Μάλιστα, ενώ αρχικά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε καταθέσει ότι δεν θυμόταν το πρόσωπό του βιαστή της, αλλά έδωσε περιγραφή του λευκού ρούχου που φορούσε, στην συνέχεια ανασκεύασε. Πλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υποστηρίζει ότι εκείνη είχε καταθέσει πως ο πατέρας της και όχι ο βιαστής της φορούσε λευκό πουκάμισο και φέρεται να αποδίδει το λάθος στους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Ωστόσο, εκτός από την αρχική κατάθεσή της, ενδείξεις ενοχής φαίνεται να προκύπτουν και από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί τόσο από το μπαρ, όπου διασκέδαζαν πατέρας και κόρη, όσο και από διαφορετικά σημεία των Μαλίων. Συγκεκριμένα, στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα μπαρ της περιοχής, φαίνεται ο πατέρας να κινείται με τρόπο ανάρμοστο προς την κόρη του και εκείνη να τον απωθεί, ενώ ανάλογες διαθέσεις από την πλευρά του 62χρονου καταγράφηκαν και σε άλλο βίντεο, όπου φαίνεται να την προσεγγίζει σε παγκάκι, στο οποίο εκείνη ήταν καθισμένη. Σε άλλο υλικό από κάμερες που βρίσκονταν στην είσοδο και στην έξοδο δρόμου φαίνεται κόσμος να εισέρχεται και να εξέρχεται. Ανάμεσά τους και ο 62χρονος με την 34χρονη, οι οποίοι εμφανίζονται να μπαίνουν στο δρόμο όχι όμως και να βγαίνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, ο πατέρας φαίνεται 40 λεπτά αργότερα να βγαίνει μόνος του από τον δρόμο. Σημειώνεται ότι κάθετο στον δρόμο αυτό είναι ένα μικρότερο αδιέξοδο δρομάκι, το οποίο υποδείχθηκε από την 34χρονη ως το σημείο όπου βιάστηκε από άγνωστο, όπως υποστήριξε, άνδρα.

Σε κάθε περίπτωση, η ανάλυση του DNA σε δείγματα που έχουν ληφθεί προανακριτικά από ιατροδικαστή και από τους δύο αναμένεται να δώσει απάντηση ως προς το αν ο προφυλακισμένος πατέρας είναι και ο δράστης του βιασμού της 34χρονης κόρης του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος