Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 62χρονος Βρετανός που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος Βρετανός που κατηγορείται για τον βιασμό της 34χρονης κόρης του, με την οποία το τελευταίο διάστημα έκανε διακοπές στο νησί και πιο συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Ανακριτής και Εισαγγελέας συμφώνησαν στην απόφαση για την προφυλάκιση, ό ίδιος όμως αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του. Μάλιστα, στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε και η κόρη του για να του συμπαρασταθεί. Η καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου έγινε από την ίδια την 34χρονη, η οποία την περασμένη Πέμπτη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο, που φέρεται να την παρέσυρε μεταμεσονύκτιες ώρες σε ένα σκοτεινό δρομάκι και να την κακοποίησε σεξουαλικά. Η ίδια φέρεται να μη θυμάται το πρόσωπο του δράστη, έδωσε, όμως, ως στοιχείο στους αστυνομικούς την πληροφορία ότι ο βιαστής της φορούσε λευκά ρούχα.

Από την προανάκριση και μετά από την εξέταση βίντεο από κάμερα εσωτερικού κυκλώματος μπαρ προέκυψαν ενδείξεις ενοχής του 62χρονου πατέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους έχουν καταγραφεί σε μπαρ με εμφανή σημάδια μέθης. Μάλιστα, ο πατέρας φέρεται να προσεγγίζει την 34χρονη με μη πατρικό τρόπο και η ίδια να αντιδρά και να απομακρύνεται.

Καθώς ο βιασμός πιστοποιήθηκε ιατροδικαστικά, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον πατέρα, ο οποίος αρνείται κάθε εμπλοκή λέγοντας ότι “ψάχνουν λάθος άνθρωπο”, ενώ και η γυναίκα σε κατάσταση πλήρους έκπληξης υποστήριξε ότι δεν αναγνωρίζει τον πατέρα της ως βιαστή της.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος