Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Σφίγγει ο αστυνομικός κλοιός γύρω από την 38χρονη – Αναζητείται συνεργός (video)

Σφίγγει ο κλοιός της Αστυνομίας για την 38χρονη που, όπως έχει παραδεχθεί μιλώντας στην ΕΡΤ, πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, προκαλώντας του σοβαρά χημικά εγκαύματα.

H 38χρονη παραμένει άφαντη για δεύτερη ημέρα από τη λήξη του αυτοφώρου, τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί αυτοβούλως στην Αστυνομία, χωρίς να αποκλείεται να το κάνει τις επόμενες ώρες, αν στο μεταξύ δεν την προλάβουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι την αναζητούν. Οι έρευνες των αρχών εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές, μετά και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για την 38χρονη, ενώ όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, είναι πιθανό να έχει συνεργό.

Η ίδια σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ, υποστηρίζει ότι φοβάται την οικογένεια του θύματος.

Όπως έχει ήδη γράψει το ertnews, χθες εκδόθηκε από την αρμόδια ανακρίτρια ένταλμα για τη σύλληψή της, ενώ νωρίτερα ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στο «μικροσκόπιο» της αστυνομικής έρευνας μπαίνουν όλες οι λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στα ίχνη της, ενώ περισσότερο «φως» στην υπόθεση ρίχνουν οι κάμερες ασφαλείας και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ έχουν σταλεί τα ευρήματα της Αστυνομίας από το δωμάτιο 408 του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων είναι και το γυάλινο δοχείο με τα υπολείμματα υγρού.

Καρέ – καρέ οι αστυνομικοί έχουν εξετάσει το βιντεοληπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί από κάμερες του ξενοδοχείου και άλλων σημείων στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα εμφανίζεται να φεύγει τρέχοντας τα ξημερώματα του Σαββάτου από το ξενοδοχείο, όπου είχε βρεθεί με τον 36χρονο, να φτάνει στην παραλιακή λεωφόρο και, αφού διανύει αρκετή απόσταση από το ξενοδοχείο, κοντά στο ύψος του ΚΤΕΛ, να επιβιβάζεται σε άγνωστο όχημα. Εξετάζεται αν πρόκειται για όχημα γνωστού της, ο οποίος την βοήθησε να διαφύγει ή για ταξί. Το δικό της αυτοκίνητο, βρέθηκε σε άλλη περιοχή του Ηρακλείου.

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: “Άρχισε να με απειλεί… Θόλωσα” λέει η 38χρονη στην ΕΡΤ – Μάχη να σωθεί το αριστερό μάτι του 36χρονου – ertnews.gr

Ρεπορτάζ: Ν. Μανουσουδάκη, Φ. Καλαθάκη, Γ. Παπαδάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος